Etäpartiopassi ja muita vinkkejä etäpartioon tauon aikana

Partiotoiminta on tauolla koronaviruspandemian vuoksi 15.4. asti: viikottaisia kokouksia ei järjestetä tänä aikana ja lisäksi kaikki kevään tapahtumat on peruttu tai siirretty etäyhteyksin pidettäväksi toukokuun loppuun saakka. 

Tauko ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö partiota voisi harrastaa etäilyaikakautena! Tässä muutamia vinkkejä etäpartioon:

Etäpartiopassi:

Jokaiselle ikäkaudelle sudenpennusta aikuiseen löytyy oma etäpartiopassinsa. Voi tehdä passin tehtäviä kotona, pihalla tai lähimetsässä – joko yksin, kaverin tai perheen kanssa.

Oman etäpartiopassisi voit ladata täältä.

Sivulta löytyy myös tarpojille ja sitä vanhemmille partiolaisille Instagramiin sopivat kuvat, joilla voit haastaa kaverisi mukaan etäpartiotoimintaan!

Kivaa partiotekemistä kaikille:

Partiolaiset ovat koostaneet pitkän listan erilaisia toimintavinkkejä, joita voit tehdä yksin tai kaverin kanssa etänä. Kun kaipaat vapaa-ajalle tekemistä, voit katsoa vinkkejä listalta:

Kivaa partiotekemistä kaikille

Virittäydy partio- ja leiritunnelmaan YouTubessa:

Jos partioikävä iskee, voit palata menneiden kesien leiritunnelmiin tai katsoa miten tubettajat pärjäävät partiokisoissa Suomen Partiolaisten ja Lounais-Suomen Partiopiirin YouTube-kanavilta:

Suomen Partiolaiset (YouTube)

Lounais-Suomen Partiopiiri (YouTube)

Lippukunnan omat etäpartioaktiviteetit

Näiden lisäksi Tuulihaukkojen ryhmänjohtajat ovat koostaneet ryhmille omaa etäpartio-ohjelmaan. Ryhmän oman ohjelman materiaalit toimitetaan vanhemmille sähköpostilla ja/tai ryhmien omissa WhatsApp-ryhmissä.

 

Vinkkejä johtajille:

Jollei edellä mainituista linkeistä löydy ideoita, myös partio-ohjelma.fi -sivustolle on koottu vinkkipaketti etäpartion toteuttamiseksi:

partio-ohjelma.fi/etapartio