Aloita uusi harrastus – Tuulihaukkojen syyskausi alkaa 23.8.2021

Tuulihaukkojen partiosyksy alkaa ma 23.8.2021 klo 17:00 koko lippukunnan yhteisellä syyskauden avauksella. Tapahtuma pidetään ulkona, kolon pihalla (os. Kannuskatu 12 A, kerhohuoneisto).

Sudenpennuilla (7 – 9-vuotiaat) tapahtuma kestää klo 17:00 – 18:00 ja sitä vanhemmilla partiolaisilla n. 30 min.

Tule tutustumaan partioharrastukseen

Syyskauden avauksessa pääset tutustumaan partioharrastukseen sekä Tuulihaukkoihin, ja voit ilmoittautua mukaan toimintaan. Otamme uusia jäseniä kaikkiin ikäkausiin, aina 7-vuotiaista sudenpennuista vaeltajiin, ja myös aikuiset ovat tervetulleita lippukuntaamme mahdollistamaan lasten ja nuorten partiotoimintaa.

Viikottaiset kokoukset alkavat syyskauden avausta seuraavalla viikolla 35. Jos et pääse syyskauden avaustapahtumaan, voit myös aloittaa partion myöhemmin syksyn aikana tulemalla kokoukseen tutustumaan. Tuulihaukoissa toimivat ryhmät ja niiden kokousajat löydät täältä (osa kokousajoista päivitetään nettisivuille syyskauden avauksen jälkeen). Suosittelemme olemaan varmuuden vuoksi yhteydessä ryhmänjohtajaan etukäteen, jos tulet suoraan kokoukseen uutena partiolaisena.

Tutustu myös:

Mitä partiossa tehdään?

Partion aloittaminen

Uuden partiolaisen opas