Tuulihaukkojen Syyskausi 2023 alkaa 21.8.!

Tuulihaukkojen 2023 partiosyksy alkaa ma 21.8. klo 18:00 koko lippukunnan yhteisellä syyskauden aloituskokouksella. Tapahtuma pidetään ulkona, kolon pihalla (os. Kannuskatu 12 A, kerhohuoneisto).

Tapahtuma kestää yleensä n. 15-30 min riippuen kuinka paljon asiaa meillä tulee.

Syksyn kokousajat julkaistaan netissä ja sähköpostiin mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon aikana aloituskokouksesta.

Tule tutustumaan partioharrastukseen

Syyskauden avauksessa pääset tutustumaan partioharrastukseen sekä Tuulihaukkoihin, ja voit ilmoittautua mukaan toimintaan. Otamme uusia jäseniä kaikkiin ikäkausiin, aina 7-vuotiaista sudenpennuista vaeltajiin, ja myös aikuiset ovat tervetulleita lippukuntaamme mahdollistamaan lasten ja nuorten partiotoimintaa.

Viikottaiset kokoukset alkavat syyskauden avausta seuraavalla viikolla 35. Jos et pääse syyskauden avaustapahtumaan, voit myös aloittaa partion myöhemmin syksyn aikana tulemalla kokoukseen tutustumaan. Tuulihaukoissa toimivat ryhmät ja niiden kokousajat löydät täältä. Suosittelemme olemaan varmuuden vuoksi yhteydessä ryhmänjohtajaan etukäteen, jos tulet kokoukseen uutena partiolaisena.

Tutustu myös:

Mitä partiossa tehdään?

Partion aloittaminen

Uuden partiolaisen opas